En sandkasse er et hit ligeså snart dit barn bliver et par år gammelt. Man kan så mange ting med sand og der er massere af sanseoplevelser i leg med sand og sandlegetøj.

En sandkasse kan altså være en god anskaffelse, men den kræver en del sand og leveres ofte uden dette. Hvilket sand skal du bruge til sandkassen? Hvem kan levere sand? Hvor meget sand skal der bruges i en sandkasse? Alle disse spørgsmål vil jeg give dig svar på i denne artikel.

Køb billigt sandkassesand

Sandkassesand skal helst være så billigt som muligt, da der som regel ikke er forskel i kvaliteten, størrelsen på sandkorn og holdbarheden. Der findes forskellige leverandører der tilbyder levering af sandkassesand – det kræver bare en online bestilling og er faktisk rigtig nemt. Jeg vil anbefale at købe sand til sandkassen hos Havehandel.dk, da de leverer i passende mængder.

Alt efter hvilken sandkasse du har og hvor meget sand du ønsker i overskud, kan du vælge mængden. Man kan også godt købe enkelte poser med 15-20 kg sand hos fx Haveglad.dk el. i dit lokale byggemarked såsom Jem & Fix, Silvan, XL Byg osv.

Gratis sandkassesand

Hvor meget sand skal der i en sandkasse? 

Strandsand til sandkassen