En sansegynge kan bruges til mange ting fra dit barn er en baby til det bliver et barn. De første år vil det være med til at give en masse sanseoplevelser at gynge på en sansegynge, mens det når barnet bliver ældre kan udfordre motorikken i lege.

 

Der findes forskellige sansegynger, men et dansk firma står bag det man kalder for den originale sansegynge, og det er ofte den der bliver kåret til bedst i test, hvorfor det også er den vi anbefaler. Vi tager dog også et kig på andre sansegynger i artiklen her og tilbehør til sansegyngerne.

 

Den originale sansegynge

 

Den originale sansegynge (oprindeligt fra Uniflex) er simpel, og så alligevel er den perfektioneret. Den er lavet af de bedste materiale der gør den sikker, langtidsholdbar og behagelig, mens den stadig forholder sig relativt neutral i sit udseende.

 

Indendørs

 

Oprindeligt er den lavet til indendørsbrug med fokus på institutioner og den har da også et tyndt, let og elegant udseende der gør at man sagtens kan have den hængende i legestuen eller på børneværelset uden det bliver hverken klodset eller grimt at se på.

 

Udendørs

 

Tilbehør

 

uniflex

 

 

 

babygynge udendørs